Loading...

Om oss

BusinessFormidling AS har lang erfaring med å bistå selskaper innen ulike prosesser som i sin tur har ført til vellykkede transaksjoner. Vi vet hva som skal til for å gjennomføre en vellykket salgsprosess, denne erfaringen vil vi gjerne dele med dere.

Vår historie
Selskapet ble etablert av Mathias Eriksen i 1997 med formål å yte bistand til ulike bedrifter innen flere fagfelt. Vi har siden oppstarten vært opptatt av å styrke de viktigste fagområdene i de bedriftene som vi har jobbet for. Dette har medført bistand innen produktutvikling, salg, innkjøp, produksjon, strategi og ledelse. SMB markedet har vært vårt arbeidsområde, vi har jobbet med bedrifter med noen få ansatte til bedrifter med mange hundre ansatte.

BusinessFormidling AS bistår både i kjøps- og salgsprosesser
Vi er opptatt av å være tett på våre kunder i prosessen. Det at vi som rådgivere er fleksible og kjenner markedet godt, er en fordel for enten dere skal kjøpe eller selge en bedrift.
Vi kan bistå i hele kjøps- eller salgsprosessen, fra første kontakt til sikkert oppgjør etter kontrakten er signert og transaksjonen gjennomført.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Om oss
Kontakt våre rådgivere

Kontakt våre rådgivere

Vi hjelper deg med forberedelser, finner interessenter og potensielle kjøpere. Vi bistår i gjennomføring av salget og sikkert oppgjør via vår oppgjørsadvokat. 

Dersom du ønsker diskresjon og anonymitet, sørger vi for dette.

Kontakt oss

Våre rådgivere

Her er våre rådgivere. Vi er klare til å hjelpe deg med å finne et foretak, en partner eller selge et foretak du har.

Mathias Eriksen
Mathias Eriksen
Daglig leder / Rådgiver
 mathias@bufo.no
 450 01 827

Les mer
Thor Lasse Løland
Thor Lasse Løland
Rådgiver
 thor.lasse@bufo.no
 922 21 157

Les mer
Morten A. Eriksen
Morten A. Eriksen
Rådgiver
 morten@bufo.no
 996 25 813

Les mer
Bull & Co Advokatfirma AS
Bull & Co Advokatfirma AS
Vår juridisk samarbeidspartner


Les mer