Om oss

BusinessFormidling AS

BusinessFormidling AS har lang erfaring med å bistå selskaper innen ulike prosesser som i sin tur har ført til vellykkede transaksjoner. Vi vet hva som skal til for å gjennomføre en vellykket salgsprosess, denne erfaringen vil vi gjerne dele med dere.

Vår historie

Selskapet ble etablert av Mathias Eriksen i 1997 med formål å yte bistand til ulike bedrifter innen flere fagfelt. Vi har siden oppstarten vært opptatt av å styrke de viktigste fagområdene i de bedriftene som vi har jobbet for. Dette har medført bistand innen produktutvikling, salg, innkjøp, produksjon, strategi og ledelse. SMB markedet har vært vårt arbeidsområde, vi har jobbet med bedrifter med noen få ansatte til bedrifter med mange hundre ansatte.

Kontakt oss i Businessformidling AS
Businessformidling AS - Kjøp og salg av bedrifter

BusinessFormidling AS bistår både i kjøps- og salgsprosesser

Vi er opptatt av å være tett på våre kunder i prosessen. Det at vi som rådgivere er fleksible og kjenner markedet godt, er en fordel for enten dere skal kjøpe eller selge en bedrift.
Vi kan bistå i hele kjøps- eller salgsprosessen, fra første kontakt til sikkert oppgjør etter kontrakten er signert og transaksjonen gjennomført.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.