Selge din bedrift

Vi selger din bedrift for deg

Vurderer dere å selge selskapet?

De fleste bedrifter i SMB markedet er drevet av gründeren selv, og dette fører i sin tur ofte til et generasjonsskifte. De fleste av oss har hørt mange historier om generasjonsskifter, noen vellykkede og andre mindre vellykkede.

Ofte kan salg av selskapet være en riktig beslutning. Våre rådgivere har vært med på flere vellykkede transaksjoner der bedriftseiere har realisert verdier og kan leve det gode liv, investerte videre eller fordele arv.

Dersom du som bedriftseier vurderer å selge selskapet, er det mange avgjørelser som må tas. For å lykkes med salget og samtidig få solgt til den prisen du ønsker, er det viktig at man forbereder prosessen tidlig.

Å selge et selskap er ikke det samme som å selge et hus med visning og budrunde, prosessen med å selge et selskap tar som oftest lenger tid.

Når vi gjør en grundig gjennomgang av selskapet, kan det avdekke både styrker og svakheter. Dere kan da gjøre endringer eller være forberedt på hva en mulig kjøper vil kunne sette søkelyset på.

Kontakt oss

Vi hjelper deg med forberedelser, finner interessenter og potensielle kjøpere. Vi bistår i gjennomføring av salget og sikkert oppgjør via vår oppgjørsadvokat.

Dersom du ønsker diskresjon og anonymitet, sørger vi for dette.

Bedrifter som kommer for salg

Har du behov for våre tjeneser?

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig og helt uforpliktende prat.

Telefon

(+47) 24 20 10 01

E-post

post@bufo.no

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.