Loading...

Vurderer dere å selge selskapet?

De fleste bedrifter i SMB markedet er drevet av gründeren selv, og dette fører i sin tur ofte til et generasjonsskifte. De fleste av oss har hørt mange historier om generasjonsskifter, noen vellykkede og andre mindre vellykkede.
Ofte kan salg av selskapet være en riktig beslutning. Våre rådgivere har vært med på flere vellykkede transaksjoner der bedriftseiere har realisert verdier og kan leve det gode liv, investerte videre eller fordele arv.

Dersom du som bedriftseier vurderer å selge selskapet, er det mange avgjørelser som må tas. For å lykkes med salget og samtidig få solgt til den prisen du ønsker, er det viktig at man forbereder prosessen tidlig.

Å selge et selskap er ikke det samme som å selge et hus med visning og budrunde. Prosessen med å selge et selskap tar som oftest et sted mellom 6 til 12 mnd.
Når vi gjør en grundig gjennomgang av selskapet, kan det avdekke både styrker og svakheter. Dere kan da gjøre endringer eller være forberedt på hva en mulig kjøper vil kunne sette søkelyset på.

Vurderer dere å selge selskapet?
Kontakt våre rådgivere

Kontakt våre rådgivere

Vi hjelper deg med forberedelser, finner interessenter og potensielle kjøpere. Vi bistår i gjennomføring av salget og sikkert oppgjør via vår oppgjørsadvokat. 

Dersom du ønsker diskresjon og anonymitet, sørger vi for dette.

Kontakt oss

Våre rådgivere

Her er våre rådgivere. Vi er klare til å hjelpe deg med å finne et foretak, en partner eller selge et foretak du har.

Mathias Eriksen
Mathias Eriksen
Daglig leder / Rådgiver
 mathias@bufo.no
 450 01 827

Les mer
Thor Lasse Løland
Thor Lasse Løland
Rådgiver
 thor.lasse@bufo.no
 922 21 157

Les mer
Morten A. Eriksen
Morten A. Eriksen
Rådgiver
 morten@bufo.no
 996 25 813

Les mer
Bull & Co Advokatfirma AS
Bull & Co Advokatfirma AS
Vår juridisk samarbeidspartner


Les mer